Un copil fericit inseamna o familie fericita Un copil fericit inseamna o familie fericita
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In functie de bugetul pe care il alocati pentru cumparaturile pentru cei mici si de criteriile dumneavoastra, exista o gama variata de balansoare, leagane pentru copii, patuturi, premergatoare pentru copii, marsupii, precum si alte articole de bebelusi, jucarii de exterior, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului oferite de magazin online articole si jucarii copii Ventum Kids. Balansoarele pentru copii sunt de mai multe tipuri. D
Publicat pe 22 Oct 2013 14:58:13 de vasilem
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In functie de bugetul pe care il alocati pentru cumparaturile pentru cei mici si de criteriile dumneavoastra, exista o gama variata de balansoare, leagane pentru copii, patuturi, premergatoare pentru copii, marsupii, precum si alte articole de bebelusi, jucarii de exterior, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului oferite de magazin online articole si jucarii copii Ventum Kids.

Balansoarele pentru copii sunt de mai multe tipuri. Daca sunteti o familie care calatoreste mult atunci trebuie sa optati pentru un balansoar de copii pliabil pentru a fi mai usor de transportat. Un lucru esential care trebuie luat in seama este ca balansoarele si leaganele vin pe categorii de varsta si kilograme.

Nevoile copilului pentru a fi fericit difera in functie de varsta, caci fericirea nu este starea de bine de moment, fericirea reprezinta un concept complex. Cu ea suntem dotati din nastere si o avem pe viata. Depinde doar de noi daca ne aducem aminte de fericire sau nu.

Cel mai important cadou pe care il putem face copilului nostru este starea noastra de fericire, deoarece atunci cand esti fericit, esti mai rabdator, bun, iubitor si disponibil pentru copilul tau. Iar odata cu fericirea toate vin de la sine, natural si fara efort. Fericirea personala si a copilului tau nu are legatura cu criza, ci are legatura cu starea ta interioara. Poti fi fericit si cu burta goala si fara serviciu, unii oameni si-au dat seama de acest lucru, in schimb altii parca se simt vinovati ca sunt fericiti.


Un parinte trebuie sa-si incurajeze copilul sa se manifeste activ si sa faca miscare. Entuziasmul si daruirea intr-o activitate vin la pachet cu fericirea.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.3 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.0 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.5 / 10