Sfaturi utile privind alegerea hainelor pentru copii Sfaturi utile privind alegerea hainelor pentru copii
Rated 5/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Reinnoirea garderobei copiilor este intotdeauna o problema pentru cei mai multi parinti. Sutele de oferte ale magazinelor, promotii si zeci de reduceri ii pun intr-o situatie grea si le dau mari batai de cap, calitatea tesaturilor, tipul materialelor sau marimea sunt doar cateva dintre elementele la care trebuie sa fie atenti atunci cand urmeaza sa cumpere haine pentru copii si imbracaminte pentru bebelusi. Materialele recomandate sunt
Publicat pe 24 Apr 2014 15:14:42 de vasilem
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Reinnoirea garderobei copiilor este intotdeauna o problema pentru cei mai multi parinti. Sutele de oferte ale magazinelor, promotii si zeci de reduceri ii pun intr-o situatie grea si le dau mari batai de cap, calitatea tesaturilor, tipul materialelor sau marimea sunt doar cateva dintre elementele la care trebuie sa fie atenti atunci cand urmeaza sa cumpere haine pentru copii si imbracaminte pentru bebelusi.

Materialele recomandate sunt bumbac, lana, matase si in, iar fibrele naturale sunt preferate in locul celor sintetice pentru ca lasa pielea sa respire absorbind umiditatea corporala, spre deosebire de materialele sintetice care resping umiditatea.

Copiii se murdaresc foarte des si adesea petele nu ies daca hainele sunt spalate la temperaturi scazute, astfel ca, trebuie sa le alegeti astfel incat sa reziste la spalaturi frecvente. Recomandarea este sa cumparati hainute ce pot fi spalate la cel putin 40 de grade si sa fie realizate din materiale rezistente ale caror culori sa nu iasa la spalare sau sa se intinda la spalare.

Hainele pentru copii trebuie sa fie confortabile si sa favorizeze autonomia copilului. Incercati sa nu alegeti haine cu nasturi mari, greu de deschis, cu bretele stramte, inchizatori la spate sau modele extravagante in care cel mic nu se poate misca in voie.

Cei mici trebuie sa fie capabili sa se imbrace si sa se dezbrace cu usurinta pe cat posibil singuri. Multi copii nu suporta hainele prea mulate pe corp si de asta trebuie sa evitati pe cat posibil maieurile stramte.

Hainele sofisticate si inutile trebuie evitate, imbracati-i cat mai simplu si mai natural, nu ii incarcati cu haine pentru ca cu cat sunt mai acoperiti, cu atat mai greu se vor misca. 

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10