Sfaturi privind alegerea tricicletelor pentru copii Sfaturi privind alegerea tricicletelor pentru copii
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cele mai apreciate jucarii de exterior pentru cei mici sunt tricicletele de copii, iar la fel ca in cazul multor articole pentru copii, exista o gama variata de modele si multi producatori pe piata, astfel ca parintilor le este din ce in ce mai greu sa aleaga o tricicleta potrivita. Nu conteaza numai pretul in alegerea unei triciclete, ci conteaza si aspectul sau calitatea acesteia. O tricicleta trebuie sa fie, in primul rand, sigura si con
Publicat pe 21 Mar 2014 09:41:08 de vasilem
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cele mai apreciate jucarii de exterior pentru cei mici sunt tricicletele de copii, iar la fel ca in cazul multor articole pentru copii, exista o gama variata de modele si multi producatori pe piata, astfel ca parintilor le este din ce in ce mai greu sa aleaga o tricicleta potrivita. Nu conteaza numai pretul in alegerea unei triciclete, ci conteaza si aspectul sau calitatea acesteia. O tricicleta trebuie sa fie, in primul rand, sigura si confortabila.

Specialistii sustin ca exista cateva lucruri esentiale dupa care trebuie sa te ghidezi in alegerea unei triciclete: marimea, durabilitatea, siguranta si stilul, iar poate cel mai important criteriu atunci cand alegi orice jucarie, indiferent despre ce vorbim, este siguranta.

Tricicletele de copii fabricate din metal sunt mai durabile, avand un centru de gravitate mai inalt, iar pentru siguranta copilului este nevoie de un centru de gravitate mai jos pentru evitarea ca cel mic sa se rastoarne cu ea atunci cand face diverse viraje sau are viteza mare. Cei mai multi producatori s-au adaptat acestei necesitati si realizeaza triciclete copii cu centrul de greutate jos.

Multe dintre tricicletele cu pedale au aceeasi functie, difera accesoriile si modelul. Atunci cand achizitionati o tricicleta puteti alege intre una din otel, plastic sau, mai nou, bambus.

Cele din plastic sunt cele mai usoare si mult mai accesibile ca pret, insa au dezavantajul ca se pot rasturna mai usor, iar copilul se poate da peste cap cu ele. Sunt rezistente la zgarieturi si lovituri, iar riscul nu este unul prea mare daca se rastoarna peste cel mic.

Tricicletele din otel ofera cea mai buna stabilitate si sunt cele mai grele, dar au dezavantajul ca sunt mai greu de transportat si risca sa rugineasca daca sunt lasate in ploaie. Cele din bambus sunt foarte rare, au o rezistenta aproape la fel ca cele din otel si o greutate asemanatoare plasticului.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10