Papuci pentru copii Bumbi pentru primii pasi Papuci pentru copii Bumbi pentru primii pasi
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Primii pasi sunt foarte importanti pentru copii. Nici nu ne dam seama cand incep sa se prinda cu manutele de lucruri solide din jurul lor si incep sa se traga de ele ca sa se poata ridica in picioruse. Parca au un instinct care le spune ca picioarele nu sunt acolo degeaba, ci ca sa mearga pe ele. Un instinct care ii face sa isi dea seama ca piciorele folosesc la mai mult decat sa stai in fund si sa mergi in patru labe. In momentul in care observ
Publicat pe 21 Jun 2013 12:10:04 de Cristina
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


papuci copii Primii pasi sunt foarte importanti pentru copii. Nici nu ne dam seama cand incep sa se prinda cu manutele de lucruri solide din jurul lor si incep sa se traga de ele ca sa se poata ridica in picioruse. Parca au un instinct care le spune ca picioarele nu sunt acolo degeaba, ci ca sa mearga pe ele. Un instinct care ii face sa isi dea seama ca piciorele folosesc la mai mult decat sa stai in fund si sa mergi in patru labe.

In momentul in care observam aceste lucruri, incepem sa ii ajutam sa se ridice, sa ii ajutam sa stea in picioare, sa isi pastreze echilibrul si sa ii lasam ca acelasi instinct sa ii faca sa isi dea seama ca pentru a se deplasa trebuie sa puna un piciorus in fata celuilalt. Este o realizare extraordinara si este o bucurie pentru noi toti. Insa trebuie sa ne gandim la mult mai mult decat a ii tine de manuta. Trebuie sa le asiguram si siguranta de care au nevoie din partea incaltamintei pe care o poarta.

Asa ca, atunci cand cumparati papuci pentru copii trebuie sa va ganditi la modul in care acestia ii ajuta sa faca acesti primi pasi, la modul in care ii sustin gleznele. Toate acestea pentru ca daca nu oferim atentia cuvenita acestor aspecte, copilul poate dezvolta un mers gresit, un mers defectuos, in loc sa aiba un mers frumos si plin de gratie. Inca de la primii pasi pe care unii copii ii fac la 7 luni, iar altii mai tarziu, si pana la 2 ani, copiii nostri isi formeaza mersul si au nevoie de papucei si sandalute (pentru vara) care sa ii ajute.

Incaltamintea Bumbi ofera copiilor sustinerea pentru glezne de care acestia au nevoie, asigura o asezare corecta a talpii la pasire, impiedica aparitia platfusului, pentru ca este o perioada critica pentru asa ceva si pentru ca din ce in ce mai multi copii dezvolta platfus zilele acestea. Aceste modele de incaltaminte sunt gandite special pentru copii, care la inceput au talpa mai lata in fata, asa ca si papuceii sunt facuti in asa fel incat sa ii lase sa se dezvolte in mod normal. In plus, sunt confectionati din piele naturala de cea mai buna calitate si cu o textura fina si moale, placuta la atingere.

Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti combinatia de culori care va place cel mai mult si sa le cumparati. Bumbi va sta la dispozitie si pentru comenzi, in functie de ce aveti nevoie.


Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10