O sanie pentru copilul tau O sanie pentru copilul tau
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Sezonul rece isi face tot mai des prezenta. Ploi reci, temperatura scazuta si pe alocuri, in zonele cu altitudini mari, prima zapada a si cazut deja. Iarna este anotimpul cel mai iubit de catre copii datorita faptului ca au parte de cele mai mari aventuri ale copilariei.  Nu-i nevoie decat de o sanie si distractia pentru cei mici atinge cote inalte. De aceea nu trebuie sa-i excludeti din anii copilarie aceste momente de basm, momente pentru
Publicat pe 14 Nov 2012 10:49:49 de P.Arcana
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Sezonul rece isi face tot mai des prezenta. Ploi reci, temperatura scazuta si pe alocuri, in zonele cu altitudini mari, prima zapada a si cazut deja. Iarna este anotimpul cel mai iubit de catre copii datorita faptului ca au parte de cele mai mari aventuri ale copilariei.  Nu-i nevoie decat de o sanie si distractia pentru cei mici atinge cote inalte. De aceea nu trebuie sa-i excludeti din anii copilarie aceste momente de basm, momente pentru care si noi, adultii, ne-am intoarce in copilarie.

Acum avem posibilitatea de a alege o sanie potrivita pentru copilul nostru. Astfel, pentru siguranta micutului ar fi indicat sa ii achizitionati o sanie cu spatar. Datorita spatarului pozitionat pe sanie, posibilitatea de a cadea a copilului e redusa la minim. In plus, in momentele in care il plimbati linistit pe strazile acoperite de zapezi, spatarul ii ofera si un plus de confort.

Daca doriti o sanie pentru un copil foarte mic, de exemplu pana in 7 ani, pe care sa-l soateti dumneavoastra personal la plimbare, idicat este sa achizitionati o sanie din lemn, nu foarte alunecoasa, mult mai stabila si sigura pentru copil. In schimb, daca aveti un copil mai mare, care are nevoie de o sanie mai alunecoasa, ii puteti achizitiona una cu schelet metalic. Modul de constructie bine gandit face ca aceste sanii sa fie la fel de sigure ca cele din lemn.

Aceste produse pentru copii sunt necesare fiecarui copil, devenind unele din cele mai placute amintiri ale copilariei. De aceea e momentul sa-i faceti cadou o sanie micutului dumneavoastra.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Arcana Pavel 
Membru din: 10 Nov 2012 07:52:47

Despre autor:

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10