Curatenia patului pentru copii este prioritara Curatenia patului pentru copii este prioritara
Rated 5/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Perioada cea mai dificila pentru parinti este in primii ani de viata ai copilului cand acesta inca nu are cum sa fie atent cu lucrusoarele sale, iar in aceata categorie intra si patutul in care doarme. Pentru a nu se crea situatii neplacute in care din motive accidentale salteaua patutului ar putea fi udata este extrem de util sa folositi o protectie saltea bebelusi care va deveni o bariera de netrecut in calea lichidelor sau murdariei
Publicat pe 13 Dec 2012 09:12:05 de ArticleWriter
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Perioada cea mai dificila pentru parinti este in primii ani de viata ai copilului cand acesta inca nu are cum sa fie atent cu lucrusoarele sale, iar in aceata categorie intra si patutul in care doarme. Pentru a nu se crea situatii neplacute in care din motive accidentale salteaua patutului ar putea fi udata este extrem de util sa folositi o protectie saltea bebelusi care va deveni o bariera de netrecut in calea lichidelor sau murdariei de orice fel.

Aceasta husa este produsa din fibre antialergice si impermeabile si se va putea spala cu usurinta in masina de spalat la o temperatura de maxim 60 de grade Celsius, sau cea care este specificata explicit pe eticheta producatorului. Trebuie sa stiti ca husa se poate calca cu fierul la o temperatura scazuta, insa intinderea ei se poate face si prin simpla pozitionare pe salteaua patului cu ajutorul celor patru elastice pozitionate in toate cele patru colturi.

Adoptand aceasta maniera de protejare a saltelei veti avea siguranta curateniei acesteia in primul rand fata de varsarea de lichide sau alte produse alimentare pe care copilul ar putea sa le scape peste locul de dormit. Mai mult, asezarea si stabilitatea asternutului pe pat nu va mai fi o problema pentru copiii care prezinta un somn mai agitat. Husa nu permite alunecarea asternutului pe suprafata saltelei.

Daca ati decis sa cumparati o astfel de husa ar putea fi momentul sa refaceti mica provizie de lenjerii de pat pentru copii, mai ales ca odata cu sfarsitul de an ar putea fi o bucurie in plus pentru cel mic sa primeasca un set nou de asternuturi cu imprimeuri atragatoare. Alegerile la acest capitol de cumparaturi sunt atat de variate incat cu greu veti putea decide pe care dintre seturile prezente in magazinele online sa il cumparati. Important este sa verificati calitatea materialului a carui textura trebuie sa fie bumbacul si nu in ultimul rand existenta tratamentului antialergic al acestuia.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Radu DD 
Membru din: 20 Nov 2012 22:28:19

Despre autor:
Pasionat de scris, experimentat in scrierea de articole SEO unice.

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10