Ce triciclete ar alege copiii Ce triciclete ar alege copiii
Rated 5/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Toti copiii isi doresc triciclete moderne cu accesorii care sa le permita sa inventeze in fiecare zi un nou mod de joaca, pentru ca tricicleta este una dintre cele mai populare jucarii ale copilariei. Modelele actuale se adreseaza copiilor de toate varstele, de aceea uneori poate parea dificil sa alegeti din varietatea atat de mare de triciclete. Pentru orice parinte cea mai importanta trasatura este siguranta constructiei acestui ar
Publicat pe 02 Apr 2013 13:34:10 de ArticleWriter
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Toti copiii isi doresc triciclete moderne cu accesorii care sa le permita sa inventeze in fiecare zi un nou mod de joaca, pentru ca tricicleta este una dintre cele mai populare jucarii ale copilariei.

Modelele actuale se adreseaza copiilor de toate varstele, de aceea uneori poate parea dificil sa alegeti din varietatea atat de mare de triciclete. Pentru orice parinte cea mai importanta trasatura este siguranta constructiei acestui articol, dar si accesoriile care limiteaza intr-un anumit fel modul de utilizare, astfel incat cel mic sa nu se accidenteze si sa nu poata folosi tricicleta in mod necorespunzator.

Cel mai comun model de tricicleta este cea cu o roata frontala si doua roti la partea din spate. De cele mai multe ori, rotile au dimensiuni diferite pentru a permite distributia uniforma a greutatii si pentru a avea un bun contact cu solul. De asemenea, exista si triciclete pentru copii foarte mici, care abia au invatat sa mearga, iar acestea au doua roti frontale si una la partea din spate.

Majoritatea modelelor sunt echipate cu un maner care ajuta parintii sa controleze tricicleta prin impingere, util mai ales atunci cand cei mici abia invata sa o foloseasca, dar si daca vor sa mentina un anumit ritm, sau obosesc sa pedaleze. Manerul este usor detasabil de catre parinti pentru a putea adapta tricicleta si oferi copiilor mai multa independenta in a o conduce.

Insa accesoriile care sunt deosebit de atragatoare chiar pentru utilizatorii acestor mici vehicule sunt copertinele si cosuletele pentru transport, dar mai ales butoanele si dispozitivele muzicale care fac plimbarile mult mai placute. Tricicletele ar trebui sa fie nelipsite din activitatile celor mici pana ajung la varsta potrivita pentru a primi o bicicleta.

Ele pot fi utilizate oriunde: in parc, in fata blocului, la gradinita si chiar si in curtea bunicilor, la tara. O tricicleta este pasul urmator dupa ce copilul devine prea mare pentru a fi plimbat cu caruciorul, dar puteti folosi triciclete copii si cu acest scop, transportandu-i pe cei mici mai confortabil atunci cand ii luati de la gradinita, spre exemplu si doriti sa ajungeti mai repede intr-un anumit loc.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Radu DD 
Membru din: 20 Nov 2012 22:28:19

Despre autor:
Pasionat de scris, experimentat in scrierea de articole SEO unice.

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10