Ce facem daca cel mic isi exprima dorinta de a avea o petrecere? Ce facem daca cel mic isi exprima dorinta de  a avea o petrecere?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:     Petrecerile sunt evenimente sociale care au loc in fiecare an. In timp ce unii prefera petrecerile fastuase, altii aleg sa treaca indiferenti pe langa acest lucru. Desi unii dintre noi aleg sa nu-si serbeze tot timpul petrecerea din diverse considerente, este extrem de important sa constientizam faptul ca desi se afla la o varsta frageda, pentru cel mic o petrecere inseamna enorm.   Petreceri copii - Oakiclub.ro 
Publicat pe 10 Jun 2015 09:07:08 de -
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


    Petrecerile sunt evenimente sociale care au loc in fiecare an. In timp ce unii prefera petrecerile fastuase, altii aleg sa treaca indiferenti pe langa acest lucru. Desi unii dintre noi aleg sa nu-si serbeze tot timpul petrecerea din diverse considerente, este extrem de important sa constientizam faptul ca desi se afla la o varsta frageda, pentru cel mic o petrecere inseamna enorm.


   Petreceri copii - Oakiclub.ro

 Multi aleg sa nu serbeze ziua celui mic pe motivul ca oricum el nu intelege cu exactitate ce inseamna o petrecere si cel mai probabil nu-si va aminti nimic odata cu trecerea anilor. Este adevarat ca la o varsta mai frageda, copii au o imaginatie extrem de bogata si organizarea unei petreceri pentru pe gustul lor este cel mai probabil imposibila. In aceste conditii, este absolut necesar sa va aratati interesul fata de ceea ce spune cel mic chiar daca in esenta va va veni imposibil sa organizati intocmai cum va dicteaza el.
    Explicati copilului inca de la aceasta varsta ce inseamna o petrecere si care e scopul acesteia chiar daca nu va retine prea multe lucruri. Daca veti face intocmai, veti observa cum pe viitor va pune pret pe petrecerea in sine si pe faptul ca dumneavoastra va straduiti sa faceti in asa fel incat lucrurile sa decurga asa cum vrea el.
    In cazul in care stiti din timp faptul ca urmeaza sa ii organizati o petrecere, este extrem de important sa nu va aglomerati cu organizarea si achizitionarea elementelor aferente unei petreceri de copii in ultima zi. Faceti aceste lucruri treptat, astfel incat in ziua de dinainte sa stabiliti ultimele detalii. Cel mai important lucru ramane insa transmiterea invitatiilor catre prietenii celui mic. In general nu este recomandat sa invitati un numar mare de copii, ci sa va orientati dupa varsta celui mic. Astfel daca are 5 anisori, numarul optim ar fi 5 invitati.
    In cazul in care optati pentru o petrecere tematica, aveti in vedere si apelarea la animatori, special antrenati si costumati in acest sens, astfel ca veti scapa de grija de a nu-i pierde o clipa pe cei mici din ochi.
    Alegeti locatia in functie de bugetul de care dispuneti. Astfel daca detineti o locuinta cu incaperi mai mici, luati in considerare si variante organizarii acesteia intr-un local special amenajat in acest sens. Nu uitati sa cereti detalii complete despre meniuri, costuri si alte lucruri necesare pentru a va asigura ca ati organizat o petrecere de succes.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

pr Adriana 
Membru din: 31 Mar 2015 09:33:32

Despre autor:
Intreaga echipa Oaki® Junior este mandra de ceea ce face si lucreaza in stransa colaborare cu clientii corporati si mamele si taticii pentru a se asigura ca fiecare mic detaliu al petrecerii este perfect realizat. Avem capacitatea sa furnizam la petrecerile copiilor orice personaj de animatie sau erou indragit din filmele pentru copii cat si servicii si programe de animatie si divertisment ce vor transforma orice petrecere de copii intr-un eveniment memorabil de magie si stralucire.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10