Ce cadouri aduce iepurasul de Paste Ce cadouri aduce iepurasul de Paste
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Iepurasul de Paste este o adevarata figura in casele romanilor. Inca nu se stie exact de unde a pornit ideea cu un iepuras coconas care vine de Paste in casele oamenilor si aduce cadouri copiilor, dar cert este ca aceasta poveste a prins si a avut mare trecere de-a lungul generatiilor, motiv pentru care nimanui nu i se mai pare ciudat azi ca cel mic sa ceara jucarii lego duplo in scrisoarea lui adresata Iepurasului.
Publicat pe 10 Oct 2017 15:50:41 de naturiss
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Iepurasul de Paste este o adevarata figura in casele romanilor. Inca nu se stie exact de unde a pornit ideea cu un iepuras coconas care vine de Paste in casele oamenilor si aduce cadouri copiilor, dar cert este ca aceasta poveste a prins si a avut mare trecere de-a lungul generatiilor, motiv pentru care nimanui nu i se mai pare ciudat azi ca cel mic sa ceara jucarii lego duplo in scrisoarea lui adresata Iepurasului.


Dorintele copiilor sunt dintre cele mai diverse, unele realizabile, altele complicate, alambicate, dar daca veti avea suficienta rabdare pentru a-i asculta pe cei mici, cu siguranta  acestia vor fi capabili sa va descrie cu foarte multe detalii asteptarile lor in ceea ce priveste cadoul mult asteptat de Paste.

Problema se complica atunci cand vine vorba de diferentele dintre sexe, chiar daca vorbim, practic, de niste copii. Fetitele vor anumite jucarii, baietii altele, iar rabdarea va este pusa la incercare mai ales cand in aceeasi familie aveti si fetite si baieti, caci trebuie avuta mare grija ca ceea ce vor primi drept cadouri sa para asemenatoare, in principal ca si valoare, caci cu siguranta stiti ca inca de la varste fragede cei mici sunt capabili sa faca asemenea comparatii si clar nu vrem sa starnim animozitati intre copii.

Daca nu stiti ce, cum si de unde sa alegeti, puteti incepe cautarile cu ajutorul stocurilor de la toysmall jucarii, ocazie cu care veti vedea noile modele care-i extaziaza pe cei mici. Aici, cu ajutorul specialistilor in materie, nu doar ca veti gsi cadoul perfect, dar garantat veti reusi sa impresionati copilul, concomitent ajutand si la cresterea si dezoltarea lui armonioasa, investind in adultul de maine. Jucariile lego au facut parte din copilaria copiilor de-a lungul deceniilor, asa ca este importanta nu doar traditia de pastrat, dar si indemanarea micutilor trebuie cultivata. Asadar, dragi parinti, puteti sa va concentrati pe celelalte pregatiri pascale, caci ati rezolvat cu cadourile pentru cei mici, plus ca nici nu va trebu sa va deplasati dupa ele, ci curierul va face pe Iepurasul modern al zilelor noastre.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabriela POPESCU 
Membru din: 03 Oct 2015 12:11:09

Despre autor:
Naturiss.ro este un portal destinat celor care vor sa isi mentina sau sa isi redobandeasca sanatatea si frumusetea folosind puterea infinita binefacatoare a naturii.

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10