Activitati potrivite pentru copilul tau Activitati potrivite pentru copilul tau
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Majoritatea mamelor sunt in dilema atunci cand vine vorba de ce activitati sa desfasoare cu copilul lor in timpul liber. Iata cateva exemple de activitati pe care le poti face impreuna cu copilul tau pentru ca acesta sa se dezvolte armonios. Petrecere cu ceai Aceasta activitate este mai degraba un joc de rol. Umple un ceainic cu apa iar pe o masuta pune doua cani. Invitati copilul sa va serveasca cu ceai exact ca un ospatar. Acest joc
Publicat pe 05 May 2014 08:49:21 de MarinicaBr
Categoria: Familie Subcategoria: Copii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Majoritatea mamelor sunt in dilema atunci cand vine vorba de ce activitati sa desfasoare cu copilul lor in timpul liber. Iata cateva exemple de activitati pe care le poti face impreuna cu copilul tau pentru ca acesta sa se dezvolte armonios.

Petrecere cu ceai

Aceasta activitate este mai degraba un joc de rol. Umple un ceainic cu apa iar pe o masuta pune doua cani. Invitati copilul sa va serveasca cu ceai exact ca un ospatar. Acest joc este distractiv si ii pune la incercare coordonarea, iar in acelasi timp el va fi fascinat de propietatile apei, spre exemplu va descoperii ca apa curge intodeauna in jos si nu in sus.

Construieste blocuri

Acest joc necesita o anumita concentrare din partea copilului tau si este recomandat sa va jucati atunci cand acesta este odihnit. Utilizati diferite piese pentru a construi blocuri cu modele  simple cum ar fi trei la rand sau doua sus si doua jos pentru a face un patrat. Arata-i cum sa copieze modelul folosind alte piese, apoi lasa copilul sa vina cu propia lui idee pe care tu va trebui sa o copii. Sortarea de obiecte cum ar fi acest lucru cu forme il ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile de rezolvare a problemelor.

Jocul cu mingea

Mingea este jucaria preferata a copilului cand este mic. Jocul potrivit pentru el este acela de “prindere” adica tu ii arunci mingea si el trebuie sa o prinda si invers. Acest joc ajuta la dezvoltarea musculara a bratelor copilului si a coordonarii mana-ochi.

Jocul online, o varianta?

Multora dintre voi va este frica sa va lasati copilul sa navigheze pe internet de la varste fragede. Cel mai important este sa stiti sa ii selectati jocurile potrivite pentru varsta lui. De obicei, pentru copii, cel mai bine este sa selectati jocuri cu bebelusi, acest tip de joc fiind lipsit de orice tip de violenta, fiind totodata foarte educativ.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marian Paraleu 
Membru din: 02 Mar 2013 08:47:49

Despre autor:
Pentru a ma descrie trebuie sa ma cunosc indeajuns,iar acest lucru mai dureaza.

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10