Petshop4you:Tu stii ce-si doreste cainele tau? Petshop4you:Tu stii ce-si doreste cainele tau?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Am intalnit foarte multi iubitori de animale prin prisma  petshop-ului nostru.Si cel mai curios lucru este ca putini din cei  pe care i-am cunoscut isi pun problema a ceea ce-si doresc blanosii. Credem ca este suficient sa le dam de mancare si sa-i plimbam prin parc....dar asta inseamna doar  o mica parte din universului unui caine.Este foarte simplu sa-ti iei un caine....dar sa-ti asumi responsabilitatea cresterii lui nu este la f
Publicat pe 23 Oct 2014 12:38:53 de lavinia
Categoria: Familie Subcategoria: Animale de companie
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Am intalnit foarte multi iubitori de animale prin prisma  petshop-ului nostru.
Si cel mai curios lucru este ca putini din cei  pe care i-am cunoscut isi pun problema a ceea ce-si doresc blanosii. Credem ca este suficient sa le dam de mancare si sa-i plimbam prin parc....dar asta inseamna doar  o mica parte din universului unui caine.


Este foarte simplu sa-ti iei un caine....dar sa-ti asumi responsabilitatea cresterii lui nu este la fel de simplu.
Cand decizi sa-ti iei un caine, in primul rand ar fi bine sa te informezi asupra rasei de caini care ti se potriveste. Un caine mai prietenos sau un caine mai luptator; un caine de paza sau un caine care sa se joace cu copii. Si,dupa ce decizi ce rasa e cea mai potrivita pentru tine, ideal ar fii sa citesti tot ce se poate despre rasa respectiva, pornind de la hrana cea mai potrivita pina la probleme de sanatate ale rasei. Asta pentru ca stii la ce sa te astepti si pentru a stii sa previi diverse probleme specifice unei rase.

Alegerea rasei cainelui este foarte imortanta pentru ca in functie de rasa aleasa  trebuie sa decizi cat timp petreci  cu el, daca il duci sau nu la dresaj, cat esti dispus sa cheltuiesti cu el (un caine de talie mare manaca mult mai mult decit unul de talie mica) si daca ai si copii (unele rase sint mai potrivite pentru copii decat altele).
Cainele tau nu-si doreste decit un lucru de la tine: sa-l iubesti si sa-i oferi atentie. Crezi ca poti face asta? Si poti sa-i arati iubirea prin timpul pe care il petreci cu el, prin interesul de a-l ingriji cat mai bine: sa-i alegi hrana cea mai potrivita, sa-i faci deparazitarile, sa mergi la medic ori de cate ori e nevoie.
Alege responsabil si afla ce are nevoie cainele tau

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

lavinia sirboiu 
Membru din: 02 Oct 2014 11:32:23

Despre autor:
Petshop4you este petshop-ul de la usa ta. Comanzi si primesti in max 24h acasa mancarea pentru blanosul tau. Toate marcile bune de hrana uscata le poti gasi in petshop4you.

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10