Cursuri GRATUITE de calificare, la Busteni Cursuri GRATUITE de calificare, la Busteni
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Trendul ultimilor ani arata ca tot mai multe companii de pe piata locala sunt în cautare de specialisti în resure umane si specialisti în marketing. Cele doua specializari au trei mari avantaje – dezvoltarea continua în cariera si posibilitatea de a urca pe scara ierarhica în cadrul companiilor, cât si venituri motivante. Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti va oferi, în perioada urmatoare, cu
Publicat pe 11 Mar 2015 10:40:00 de L.Degan
Categoria: Educatie Subcategoria: Cursuri
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Trendul ultimilor ani arata ca tot mai multe companii de pe piata locala sunt în cautare de specialisti în resure umane si specialisti în marketing. Cele doua specializari au trei mari avantaje – dezvoltarea continua în cariera si posibilitatea de a urca pe scara ierarhica în cadrul companiilor, cât si venituri motivante.

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti va oferi, în perioada urmatoare, cursuri acreditate de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) în cadrul unui program integrat pentru interventii active de ocupare - „e-CarieraTa”. Printre acestea se numara si cursurile GRATUITE de Manager marketing / Digital Marketing si Inspector resurse umane care se vor desfasura începând de vineri, 20 februarie, în Bu?teni,  Hotel Alexandros.

 

Competente dobândite în urma cursurilor

 

Cursul de Inspector resurse umane urmeaza sa fie alcatuit din elementele de baza precum metode moderne de selectie a personalului, de realizare a anunturilor de recrutare, de organizarea a inverviurilor, metode de sustinere a interviului de catre angajator, metode de testare a abilitatilor si aptitudinilor unui candidat, cum se încheie contractul de munca, modul de administrare a personalului si organigramei institutiei, calculul salariilor si al asigurarilor asociale, fisa postului, evaluarea personalului, securitate si sanatate în munca si situatii de urgenta, timpul de munca, de odihna si concediile, gestionarea timpilor de lucru, legea somajului, legea pensiilor, abateri disciplinare si sanctiuni aplicabile si întocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului, principalele teme care se pot studia pentru a ajunge un bun inspector de resurse umane.

În urma cursului de Manager marketing/Digital marketing vei dobândi urmatoarele competente: Elaborarea strategiei si a politicilor de marketing, elaborarea politicilor mixului de marketing (politicile de produs, pret, plasare, promovare), identificarea oportunitatilor noi pe piata de afaceri nationala si internationala, aplicarea managementului bugetului de marketing, promovarea imaginii, a produselor si serviciilor organizatiei, optimizarea relatiei companie – client, mentinerea vizibilitatii ridicate a portofoliului de marci/ brand-uri si capacitatea de identificare a unei strategii de marketing în era digitala.

Programele de formare profesionala GRATUITE sunt: http://www.e-carierata.ro/cat/11-Formare-profesionala.html

 

Daca esti somer sau persoana fara loc de munca, înscrie-te pe site aici pentru urmatoarele sesiuni de formare GRATUITE: http://www.e-carierata.ro/pages/apply#ApplicantApplyForm

Si/sau completeaza chestionarul aici:

https://docs.google.com/forms/d/1GlFeNjLOHrGfboaqeRgviJpduKj77yHIK3Rejg24zuU/viewform

Birourile pentru implementare unde grupul tinta, se poate înscrie si poate fi consiliat sunt în Slatina, Craiova si Bucuresti.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Degan Larisa 
Membru din: 15 Jul 2014 08:24:29

Despre autor:

Articole publicate: 6
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10