Cateringul, ultima moda pentru masa de Craciun Cateringul, ultima moda pentru masa de Craciun
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In fiecare an, pregatirile pentru Craciun incep, inevitabil, cu eternele liste pentru cumparaturi. Daca multe familii prefera sa-si prepare singure mancarea pentru masa de Craciun, exista insa si familii care sunt mai nepricepute in arta gatitului si au un program prea incarcat la locul de munca care nu le permite sa dedice mult timp pregatirilor culinare necesare si cumparaturilor, astfel ca cei mai multi iau decizia de a apela la o firma
Publicat pe 19 Nov 2013 08:54:00 de vasilem
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Gastronomie
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In fiecare an, pregatirile pentru Craciun incep, inevitabil, cu eternele liste pentru cumparaturi. Daca multe familii prefera sa-si prepare singure mancarea pentru masa de Craciun, exista insa si familii care sunt mai nepricepute in arta gatitului si au un program prea incarcat la locul de munca care nu le permite sa dedice mult timp pregatirilor culinare necesare si cumparaturilor, astfel ca cei mai multi iau decizia de a apela la o firma de catering pentru traditionala masa de sarbatori.  

Firmele de catering din Cluj si-au imbogatit ofertele la meniurile pentru mesele de sarbatori odata cu modernizarea si asteptarile oamenilor, iar locul femeii nu mai este demult numai in bucatarie, asa cum se spune. Serviciile de catering din Cluj sunt adaptate conditiilor economice actuale si, pe langa oferte imbelsugate, au preturi de criza care rivalizeaza cu cheltuielile pe care o gospodina le-ar face daca ar pregati masa de Craciun sau Revelion in bucataria proprie.

Conform unei analize a ofertelor firmelor de catering din Cluj Napoca reiese ca o familie de patru persoane va putea avea o masa de Craciun mai mult decat imbelsugata la un pret total de 400-500 lei.  

Pe baza teoriilor nutritioniste si tinand cont de aportul zilnic de calorii de care are nevoie o persoana, Triox Catering Cluj a realizat un meniu zilnic pe cinci zile lucratoare, deosebit de bogat, care se repeta o data la 7 saptamani, fara utilizarea de conservanti, stabilizatori, coloranti sau alte substante de adaos. Prepararea se realizeaza prin metode moderne, reducand la minimum procesele de prajire, folosindu-se materie prima direct de la producator, atat cea vegetala cat si cea de origine animala. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.3 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.0 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.5 / 10