Criterii pentru alegerea jobului potrivit in strainatate Criterii pentru alegerea jobului potrivit in strainatate
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Salariile mici din Romania si conditiile de munca sub nivelul Uniunii Europene ii fac pe cei mai multi romani sa plece in strainatate, iar cele mai cautate posturi sunt cele de ingrijire a batranilor, in Germania, Italia, Anglia, Franta, Spania si cele din domeniul turismului, cameriste, ospatari, barmani, bucatar sau ajutor de bucatar. Mai mult de 80 la suta dintre tinerii romani sunt de parere ca partea financiara este cel mai import
Publicat pe 12 May 2014 07:31:36 de vasilem
Categoria: Cariera Subcategoria: Recrutare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Salariile mici din Romania si conditiile de munca sub nivelul Uniunii Europene ii fac pe cei mai multi romani sa plece in strainatate, iar cele mai cautate posturi sunt cele de ingrijire a batranilor, in Germania, Italia, Anglia, Franta, Spania si cele din domeniul turismului, cameriste, ospatari, barmani, bucatar sau ajutor de bucatar.

Mai mult de 80 la suta dintre tinerii romani sunt de parere ca partea financiara este cel mai important criteriu atunci cand isi aleg un loc de munca, 35 la suta vor un job sigur, iar 31 la suta opteaza pentru un mediu de lucru placut, se arata intr-un sondaj mai vechi.

Majoritatea persoanelor considera ca o limba straina nu este de ajuns pentru a munci in strainatate, iar slujbele ideale din ziua de azi implica utilizarea calculatorului. Doar 38 la suta dintre cei chestionati vorbesc fluent o limba straina (engleza, in cazul de fata), iar 30 la suta cunosc bine doua limbi (a doua fiind franceza).

Unul dintre criteriile cele mai frecvente la care se uita majoritatea oameni cand aleg un loc de munca este stilul de viata dorit. Multi prefera un stil confortabil, lucrand intr-o mare corporatie, iar alte persoane prefera sa pastreze o viata activa, astfel ca aleg activitatea unui ONG.

Piata muncii a evoluat extrem de mult in contextul ritmului accelerat al progresului tehnic, social si economic, iar anumite domenii vor cunoaste o popularitate mai ridicata sau mai scazuta, in functie de necesarul de resurse umane si de angajati la un moment dat.

Daca sunteti in cautarea de locuri de munca in Germania, MySoluvis face angajari cu carte de munca pe intreg teritoriul Germaniei, cu asigurare medicala si transport asigurat pe toata durata sederii.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10