Detaliile unui program de outdoor teambuilding Detaliile unui program de outdoor teambuilding
Rated 5/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Chiar si la jumatatea anului 2013, programele de team building raman un element crucial pentru dezvoltarea unei echipe. Numeroase companii, firme sau organizatii isi trimit (dar si insotesc) angajatii  in astfel de traininguri in care activitatile extreme se imbina cu diverse jocuri, cursuri, pentru o eficientizare si o crestere a coeziunii echipei (fie ca e vorba de paintball, bowling, tras cu arcul, atv, escalada, rafting, etc). Exist
Publicat pe 08 Jul 2013 13:13:32 de StefanSkw
Categoria: Cariera Subcategoria: Dezvoltare profesionala
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


team building outdoor


Chiar si la jumatatea anului 2013, programele de team building raman un element crucial pentru dezvoltarea unei echipe. Numeroase companii, firme sau organizatii isi trimit (dar si insotesc) angajatii  in astfel de traininguri in care activitatile extreme se imbina cu diverse jocuri, cursuri, pentru o eficientizare si o crestere a coeziunii echipei (fie ca e vorba de paintball, bowling, tras cu arcul, atv, escalada, rafting, etc). Exista numeroase activitati de team building la care puteti avea acces.


Insa dincolo de aspectele evidente in ceea ce inseamna organizarea unui astfel de eveniment, trebuie sa se tina cont si de alte puncte, precum:

- transportul - in functie de numarul de participanti se pot inchiria autocare sau microbuze. Desigur aici confortul, stilul si costurile totale vor juca un rol important. Spatiul de depozitare pentru bagaje nu trebuie nici acesta neglijat.

- stabilirea unei perioade optime pentru un astfel de outdoor team building. Va fi facuta in functie de participanti, de concedii, de alte sarbatori sau evenimente; este bine sa se ia in calcul si timpul necesar transportului si acomodarii.

- cunoasterea trainerilor si a personalului autorizat ce va conduce aceste programe - poate primul lucru ca importanta, ce ajunge insa deseori trecut cu vederea. Nu e anormal ca inainte de alegerea unor servicii sa verificati acreditarile, autorizatiile si experienta  celor ce va vor conduce. Cursurile de specializare urmate alaturi de folosirea unor materiale si echipamente sigure, acreditate, vor spori sentimentul de siguranta de care grupul de participanti are atat de mare nevoie.

- pregatirea angajatilor ce vor participa pentru ceea ce ii urmeaza - datorita activitatilor ce vor fi abordate trebuie precizate informatii referitoare la echipamentul necesar (imbracamintea sau incaltamintea recomandata), la protectie, la ce ii va astepta in mod efectiv in urmatoarele zile, cat si referitor la cazare.


Bineinteles, nici restul informatiilor nu trebuie neglijate (ele aflandu-se cel mai adesea chiar la inceputul prezentarii unei firme de team building outdoor):

- activitatiile de grup sau individuale

- locatiile disponibile


Ulterior, in urma unor negocieri si a unei solicitari de oferta, se pot  stabili costurile, scenariul si detaliile programului. Pentru mai multe detalii, accesati oferta de team building prin www.verticaladventure.ro.


Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10