Solist de muzica de nunta arhicunoscut Solist de muzica de nunta arhicunoscut
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Acum, miresele de 2014 incep sa intre in panica si sa isi dea seama ca mai au multe de facut pana la nunta si timp putin, pentru ca pana acum au analizat fel de fel de oferte, fara niciun rezultat. Este timpul sa se puna pe munca la modul cel mai serios, pentru ca sunt unele lucruri care trebuie facute din timp. In primul rand este alegerea restaurantului sau localului unde va avea loc petrecerea, pe care, teoretic, pana acum trebuia sa o aveti,
Publicat pe 12 Feb 2014 16:03:02 de Cristina
Categoria: Arta si Cultura Subcategoria: Muzica
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


solist muzica de nuntaAcum, miresele de 2014 incep sa intre in panica si sa isi dea seama ca mai au multe de facut pana la nunta si timp putin, pentru ca pana acum au analizat fel de fel de oferte, fara niciun rezultat.


Este timpul sa se puna pe munca la modul cel mai serios, pentru ca sunt unele lucruri care trebuie facute din timp. In primul rand este alegerea restaurantului sau localului unde va avea loc petrecerea, pe care, teoretic, pana acum trebuia sa o aveti, pentru a putea stabili data. In ultima vreme este foarte greu sa stabilesti data de acasa si sa mergi sa gasesti un local care sa aiba liber tocmai atunci. Tocmai de aceea, majoritatea mirilor aleg restaurantul, iar in functie de datele pe care acesta le are libere, aleg si ziua in care urmeaza sa se casatoreasca.


Urmatorul pas este sa stabileasca biserica unde urmeaza sa faca ceremonia religioasa, insa aici nu este atat de greu de intrat, asa ca se poate amana si pentru mai tarziu; insa la fel de repede ca si restaurantele se ocupa si formatiile de muzica. Cauti un solist de muzica de nunta care sa fie cat mai cunoscut si cat mai apreciat de invitati? Nimic mai simplu. Aurel Tamas este unul dintre cei mai buni, daca nu chiar cel mai bun solist de muzica populara, dar, in acelasi timp, un exceptional solist de muzica usoara. Ce mai mult poti sa iti doresti la nunta ta decat un solist complex, care canta, din repertoriul personal, mai multe genuri muzicale. Exact de asta ai nevoie la o nunta. De diversitate, ca lumea sa nu se plictiseasca si ca totul sa mearga bine.


Pe Aurel Tamas nu mai trebuie sa il prezentam, pentru ca este arhi-cunoscut pe piata muzicala romaneasca. Sunt o multime de albume scoase doar de acesta si o multime de concerte intregi care aduna mii de persoane. Toata lumea il iubeste pe Aurel Tamas si ii canta melodiile foarte adesea. Cine nu a auzit de “Trup de vant” sau alte melodii ale solistului care nu se poate desparti de niciunul dintre cele doua genuri muzicale pe care le stapaneste foarte bine si in care si-a creat un renume.

Pentru un solist de muzica de nunta apeleaza la Aurel Tamas si nu vei regreta!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10