Festivalul de muzica UNTOLD Festivalul de muzica UNTOLD
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Nu ai idee unde sa mergi in vacanta? In August, in Cluj, va avea loc cel mai mare festival de electro dance music din Romania. Vor fi patru zile fermecate, pline de divertisment si de adrenalina, prin urmare, nu uita sa iei cu tine camera de fotografiat sau camera video pentru a imortaliza cele mai bune clipe din festival. Cei mai buni cinci DJ din lume, Armin van Buuren, Dimitri Vegas ca Mike, Martin GArrix, Hardwell si Tiesto vor
Publicat pe 01 Apr 2016 09:18:32 de markkona
Categoria: Arta si Cultura Subcategoria: Muzica
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Nu ai idee unde sa mergi in vacanta? In August, in Cluj, va avea loc cel mai mare festival de electro dance music din Romania. Vor fi patru zile fermecate, pline de divertisment si de adrenalina, prin urmare, nu uita sa iei cu tine camera de fotografiat sau camera video pentru a imortaliza cele mai bune clipe din festival. 

Cei mai buni cinci DJ din lume, Armin van Buuren, Dimitri Vegas ca Mike, Martin GArrix, Hardwell si Tiesto vor fi prezenti, urmati de o lista de artisti, cum ar fi Clean Bandit, James Arthur, Route 94, etc.

Dupa succesul de care a avut parte anul trecut unde au participat 240.000 de persoane, anul acesta festivalul se tine intre 4-7 august, tiketele fiind puse la vanzare din Octombrie 2015.

 La prima editie din 2015, in cadrul campaniei „Pay with blood”, Untold a dat 500 de bilete gratuit persoanelor care au mers sa doneze sange. Campania a fost organizata pentru ca populatia sa constientizeze nevoia de sange la nivel de tara si sa incurajeze actiunea ca tot mai multi persoane sa mearga sa doneze. Daca iti doresti sa castigi bilete la Untold, participa la campania „Gasca fabuloasa pentru Untold” care se organizeaza intre 24 martie- 8 aprilie 2016. Tot ce trebuie sa faci este sa ai un cont personal de facebook si sa trimiti o poza cu tinuta pe care ai purta la festival.

Organizarea a fost excelenta cu rezultate exceptionale, zona de mancare a fost accesibila pentru toti participantii neformandu-se cozi iar atmosfera a fost de vis. 

Din punct de vedere al turismului, Untold a adus beneficii pentru Cluj si se poate lauda cu un festival de un imens succes organizat in Romania. Pentru ca festivalul are loc in oras, ai ocazia sa vizitezi orasul si sa vezi o multitudine de locuri frumoase de care nu stiai sau pe care nu le-ai vizitat.

Ai toate motivele sa mergi anul acesta la festivalul Untold si sa te bucuri de patru zile de divertisment; cu siguranta festivalul va avea un succes mai mare! 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10