Romanul Fluturi volumul 3 disponibil online Romanul Fluturi volumul 3 disponibil online
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Libris.ro doneaza 3% din vanzarile bestsellerului Fluturi vol 3. Cu ocazia lansarii noului volum al romanului fenomen Fluturi, Libris.ro doneaza un procent din totalul vanzarilor catre Asociatia Umanitara "Dreptul la Viata" din Huedin. O campanie Libris.ro in colaborare cu autoarea romanului, Irina Binder Lansarea celui de-al 3-lea volum al bestseller-ului Fluturi este o ocazie speciala pentru pentru echipa Libris de a se implica intr-un nou pro
Publicat pe 29 Jun 2016 04:04:32 de Libris
Categoria: Arta si Cultura Subcategoria: Literatura
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Libris.ro doneaza 3% din vanzarile bestsellerului Fluturi vol 3.

Cu ocazia lansarii noului volum al romanului fenomen Fluturi, Libris.ro doneaza un procent din totalul vanzarilor catre Asociatia Umanitara "Dreptul la Viata" din Huedin.

Irina BinderO campanie Libris.ro in colaborare cu autoarea romanului, Irina Binder

Lansarea celui de-al 3-lea volum al bestseller-ului Fluturi este o ocazie speciala pentru pentru echipa Libris de a se implica intr-un nou proiect de donatii. Impreuna cu Irina Binder, cea mai mare librarie online din Romania a decis sa doneze un procent de 3% din totalul vanzarilor romanului catre Asociatia Umanitara Dreptul la Viata din Huedin. Scriitoarea Irina Binder declara:

"Am vazut in aceasta propunere ocazia perfecta pentru a sustine Asociatia Umanitara Dreptul la Viata din Huedin, o asociatie de care sunt atasata sufleteste deoarece aparitia acesteia a fost inspirata chiar de cartea Fluturi si de actiunile caritabile in care m-am implicat. Alaturi de membrii acestei asociatii am adus bucurie in multe suflete si am mobilizat si alti oameni sa ni se alature. Multumesc echipei Libris pentru o sansa atat de frumoasa si pentru ca astfel si Fluturi 3 va insemna continuarea unei povesti care a schimbat in bine vietile unor oameni!" Irina Binder.

Surprize pentru primii 1000 de cumparatori ai romanului

Pe langa transportul gratuit oferit de Libris.ro pentru orice comanda indiferent de valoarea acesteia, cea mai mare librarie online din Romania a mai pregatit o surpriza pentru fanii romanului. Primele nu mai putin de 1000 de persoane care au comandat volumul 3 Fluturi au primit cartea semnata chiar de catre autoare. Libris.ro a fost alaturi de cititorii romanului si Irina Binder inca de la lansarea primelor doua volume.

Bestsellerul care se mentine in topul celor mai bune carti publicate in ultimii 3 ani in Romania spune o poveste sincera si emotionanta, inspirata chiar din intamplarile petrecute in viata autoarei. Iar acum, la putine zile de la lansare, Fluturi 3 a devenit bestseller!

Nu mai putin de 10.000 de exemplare au fost comandate in 24 ore, doar de pe libraria online Libris.ro.

Despre Libris.ro

In inima Transilvaniei, la poalele muntelui Tampa, se afla cel mai mare depozit de carte din Romania, apartinand companiei Libris SRL, care a infiintat in urma cu 7 ani libraria online: libris.ro. In prezent, depozitul de carte de la Brasov gazduieste peste doua milioane de carti, ce pot ajunge in 24 de ore in orice colt de tara. Libris.ro preia comenzile clientilor fie direct de pe site, din cosul de cumparaturi, fie prin comenzi telefonice sau fax.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Libris Magazin 
Membru din: 20 May 2016 09:25:27

Despre autor:

Libraria online Libris.ro este cea mai tanara componenta a Grupului de firme Libris SRL, care are o experienta de 25 ani in distributia de carte. Infiintata in anul 2009, Libris.ro este in prezent cea mai mare librarie online din Romania, situandu-se si in topul magazinelor online.

Libris.ro are cel mai mare depozit de carte din tara (peste doua milioane de carti) si este singura librarie care asigura transport gratuit la orice comanda, prin curier, indiferent de valoarea ei. Oferta online cuprinde peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii.

Cei peste 50 de angajati ai Libris.ro, ghidati de motto-ul “Respect pentru oameni si carti”, au reusit sa adune, in jurul muncii si crezului lor, o comunitate activa de clienti care depaseste peste 600.000 de oameni! Impreuna au reusit sa sustina nu doar cultura si educatia, dar si proiecte filantropice importante.

Astfel la fiecare comanda plasata pe Libris.ro fiecare client are posibilitatea sa doneze diferentiat o anumita suma. Din aceste donatii, pana acum, Libris.ro in parteneriat cu Organizatia „Salvati Copiii” Romania au reusit sa doteze (alaturandu-se luptei pentru reducerea mortalitatii infantile) Maternitatea “Filantropia” Bucuresti cu cel mai performant incubator (in martie 2015), Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca cu cea mai performanta masa de resuscitare din lume (in octombrie 2015) si Spitalul de Obstetrica si Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbarcea” Brasov cu un incubator performant si un monitor de functii vitale.

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10