Filme de Oscar de vazut intr-o viata Filme de Oscar de vazut intr-o viata
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Exista o lista de filme pe care oricine trebuie sa le vada intr-o viata, acestea fiind filme de Oscar. Poti alege o dupa amiaza de weekend ca sa vizionezi cate o pelicula care a fost premiata cu mult ravnitul Oscar.           12 ani de sclavie, film de Oscar           Un film de Oscar care trebuie vazut este 12 ani de sclavie. Este povestea unui ne
Publicat pe 15 Apr 2015 12:42:07 de
Categoria: Arta si Cultura Subcategoria: Filme
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Exista o lista de filme pe care oricine trebuie sa le vada intr-o viata, acestea fiind filme de Oscar. Poti alege o dupa amiaza de weekend ca sa vizionezi cate o pelicula care a fost premiata cu mult ravnitul Oscar.

          12 ani de sclavie, film de Oscar

          Un film de Oscar care trebuie vazut este 12 ani de sclavie. Este povestea unui negru care traieste in New York, in perioada de dinainte de a incepe Razboiului Civil din SUA, in urma caruia sclavia a fost abolita.

          Solomon e un templar si lautar talentat. Descopera acest lucru si doi angajati de la un circ, care hotarasc sa il ia cu ei la Washington DC, ca sa castige mai multi bani.

          Insa se trezeste drogat, legat si inchis intr-o celula a unui negustori de sclavi. Timp de 12 ani, Solomon ramane sclav, in ciuda oricarui efort de eliberare. Are mai multi stapani, printre care Edwin Epps, un om foarte crud, care are o plantatie de bumbac. Este un film de Oscar care te tine cu sufletul la gura pe tot parcursul desfasurarii. “12 ani de sclavie” este un film de calitate, premiat la Oscar care merita sa fie vazut la cinema, o veste foarte buna pentru cei care locuiesc in Pitesti, deoarece va rula in cinematograful din mall-ul Pitestiului.

          Titanic, alta pelicula de Oscar

          Povestea vaporului care s-a scufundat a facut sa curga rauri de lacrimi cand a fost lansat in cinematografe. Filmul ii are in rol principal pe Leonardo Di Caprio si Kate Winslett si repune in scena povestea celor care s-au scufundat in Oceanul Atlantic in 1912, dupa ce nava s-a izbit de un iceberg. Actiunea acestui film de Oscar incepe in Southampton, unde pasagerii se urca la bordul navei Titanic.

          Nasul, alta pelicula de urmarit

          Filmat in anul 1972 filmul de Oscar Nasul este musai de vazut pentru oricine iubeste cinematografia si nu numai.  Pelicula este inspirata de romanul lui Mario Puzo, fiind povestea incredibila a lui Don Vito Corleone, un mafiot din Sicilia. Acest mare mafiot a ajuns  cap al unei importante retele mafiote tocmai in Statele Unite ale Americii. Este un film de Oscar care aduce ce marile ecran o lume la care putina lume are acces, in care promisiunile facute au o mare valoare.

Aceste trei pelicule sunt de urmarit, caci nu doar ca sunt foarte bine realizate, insa au si o poveste interesanta din care ai foarte multe lucruri de invatat.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10