Care este programul la cinema Pitesti mall Care este programul la cinema Pitesti mall
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Daca vrei sa vezi un film si te afli in orasul Pitesti, afla ca poti merge la mall. Programul la cinema Pitesti mall este unul care iti permite sa vezi filme pe tot parcursul unei zile,de luni pana duminica. Filmele sunt metoda excelenta de relaxare, pe care o poti pune foarte usor in practica.           Programul la cinema Pitesti mall este unul flexibil       
Publicat pe 28 Jul 2015 11:47:19 de
Categoria: Arta si Cultura Subcategoria: Filme
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Daca vrei sa vezi un film si te afli in orasul Pitesti, afla ca poti merge la mall. Programul la cinema Pitesti mall este unul care iti permite sa vezi filme pe tot parcursul unei zile,de luni pana duminica. Filmele sunt metoda excelenta de relaxare, pe care o poti pune foarte usor in practica.

          Programul la cinema Pitesti mall este unul flexibil

          Programul la cinema Pitesti mall iti permite sa mergi la film atat dimineata, cat si seara, ori la pranza sau dupa amiaza. Salile de aici sunt foarte moderne si dispun de toate conditiile de vizionare a peliculelor preferate, intr-un mediu foarte placut.

          Orele la care ruleaza filmele de la mall

          Potrivit programului la cinema Pitesti mall, aici poti vedea filme de luni pana duminica. De luni pana vineri programul este intre orele  12:30 si 01:00, in timp ce sambata si duminica programul este 10:30 - 01:00.

          Potrivit programului la cinema Pitesti mall, printre filmele pe care le poti vedea in salile de cinema sunt cele mai noi productii cinematografice de la Holywood. Printre acestea se numara Rapirea lui Freddy Heineken, Cenusareasa, Insurgent 3D, O zi in pantofii altcuiva, dar si alte filme de calitate. Trebuie doar sa intri pe site si sa iti alegi un film pe care vrei s ail vezi, mai ales ca poti sa cumperi bilete si online.

          Este o varianta ideala ca sa fentezi cozile de la case de bilete, dar sa nu risti sa ramai fara bilet la filmul preferat.

          Daca optezi pentru aceasta varianta de a rezerva filme la mall Pitesti,  tine cont de faptul ca acestea se anuleaza cu jumatate de ora inainte de inceperea filmului.

          Rezervarile se fac urmand pasii de pe site-ul cinematografului. Vei primi un cod, in baza caruia vei putea sa iti ridici biletul in momentul in care ajungi la sala de cinema.

 

          Filme pentru toate gusturile

          Daca iti plac filmele de actiune, cele de animatie sau cele de comedie, poti merge la mall, caci potrivit programului de la cinematograful din mall Pitesti acestea pot fi vizionate aici. Si copii se pot bucura de animatii in aceste sali de cinema.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10