3 Motive pentru a alege albume foto digitale de nunta 3 Motive pentru a alege albume foto digitale de nunta
Rated 4.835/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Digitalizarea, parca excesiva, aproape ca a dus la pierderea farmecului de a rasfoi noi insine prin foile sau paginile unei reviste, unui ziar sau a unui album. Dincolo de dispozitivele de tipul smartphone-urilor, a tabletelor pc, a laptopurilor, suntem in cautarea unor modalitati prin care sa ne intoarcem la accesibilitatea vechiilor materiale tiparite. Iar cand e vorba de noi insine, de amintirile si momentele noastre pretioase, de cei iubiti s
Publicat pe 19 May 2014 11:41:47 de StefanSkw
Categoria: Arta si Cultura Subcategoria: Arte vizuale
Acorda o nota acestui articol:
9.
7


albume foto de nuntaDigitalizarea, parca excesiva, aproape ca a dus la pierderea farmecului de a rasfoi noi insine prin foile sau paginile unei reviste, unui ziar sau a unui album. Dincolo de dispozitivele de tipul smartphone-urilor, a tabletelor pc, a laptopurilor, suntem in cautarea unor modalitati prin care sa ne intoarcem la accesibilitatea vechiilor materiale tiparite. Iar cand e vorba de noi insine, de amintirile si momentele noastre pretioase, de cei iubiti si dragi noua, parca lucrurile se intensifica. Este si cazul gamei de albume foto de nunta, ce a trecut prin ultimii ani printr-o serie de transformari considerabile. Astazi, s-a ajuns ca aceste albume sa fie total diferite de ceea ce au cunoscut de exemplu parintii nostri - avem parte de fotografii mai mari, la o rezolutie si o calitate mai buna, la posibilitati incredibile de personalizare (gratie machetarilor) dar si la un design exterior aparte, prin copertile realizate din diverse materiale. Pentru a vedea care sunt trendurile de astazi, arunca o privire peste ofertele curente de albume foto digitale online.

In primul rand, ceea ce observam atunci cand aruncam intaia privire peste un portofoliu de albume foto de nunta, de tip digital, sunt copertile. Acestea  sunt o expresie a personalitatii mirilor - fie clasica, contemporana ori avangardista. Materialele folosite se pot alege dintre: piele, piele ecologica, hartie foto. Aceasta poate sa nu aiba un design anume si sa nu prezinte anumite finisari ori personalizari; ori din contra, poate sa se remarce prin utilizarea unor variate culori, forme, imagini sau fonturi. Toate aceste combinatii vor duce la o coperta unica de album foto, care sa reflecte cat mai mult din dorintele si ideile tale.

In al doilea rand, formatul albumelor este un factor de care nu putem sa nu tinem cont! Acesta nu se refera doar la aspectul lor, la o prima vedere ci are un rol foarte practic - arata ce dimensiune vor avea fotografiile tiparite. Unul dintre standarde, de 30 x 30 de cm pare a fi ideal pentru multi doritori - el face ca fotografiile orizontale si verticale sa arate extrem de bine, ele chiar fiind potrivite pentru a umple intreaga suprafata. Desigur, se pot alege variante si mai mici sau mai mari, in functie de preferinta.

In al treilea rand, mirii nu trebuie sa uite machetarea acestor albume foto - chiar daca e in mare masura vorba de hotarari pe baza de gust. Foarte adesea aici e punctul central al acestui proces de individualizare! Se merge foarte mult pe machetari simple, minimaliste, ce sa scoata in prim plan frumusetea mirilor, a cadrului in care sunt facute pozele. Desi se pot alege modele dintre cele mai indraznete, respectandu-se specificatiile tehnice ale specialistilor. De asemenea, alte detalii sunt personalizarea vorsatzt-ului, hartia foto folosita si termenul final de executie.

Dincolo de aceste informatii, nu trebuie sa uitam ca astfel de albume foto digitale de nunta vor avea o viata extrem de nunta, materialele folosite fiind special create pentru acest scop.

Profita acum de aceste solutii moderne, descoperind mai multe informatii, fotografii si portofolii, la Photofuji.ro!

Acorda o nota acestui articol:
9
,7


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10